10.6 C
Lloret de Mar

La nova directora general de Turisme, Marta Domènech, visita Lloret de Mar

Els representants de la destinació li expliquen l'estratègia de reconversió turística cap a la qualitat que està fent la destinació.

-

La nova directora general de Turisme ha estat aquest dimarts a Lloret de Mar. Nomenada setmanes enrere, en substitució d’Octavi Bono, Marta Domènech ha vingut fins a la primera destinació de la Costa Brava en nombre de visitants. S’ha reunit amb empresaris i representants municipals, que li han explicat l’estratègia de reconversió turística que està fent Lloret.

La directora general de Turisme ha parlat amb l’Ajuntament sobre com rebre els fons Next Generation en aspectes de sostenibilitat i digitalització per a la destinació.

https://twitter.com/Lloret_de_Mar/status/1422618051657277443?s=20

En la seva estada a Lloret, Marta Domenech ha estat en un parell d’establiments que han fet una reconversió important. Un ha estat l’hotel l’Azure, de 4 estrelles, que ha obert les portes aquest estiu amb una ambiciosa aposta pel turisme familiar i adult, amb unes instal·lacions renovades i que no havien pogut posar en marxa a causa de la pandèmia.

També ha passat per l’hotel Delamar, adreçat únicament a públic adult amb un gran èxit des de la seva obertura, ja fa uns anys.

L’agenda de la jornada ha culminat amb una visita als Jardins de Santa Clotilde. Allà Domènech ha intercanviat opinions amb representants dels diferents sectors i gremis empresarials de Lloret, com hotelers, restauradors, comerciants, representants de l’oci nocturn i altres serveis.

- Publicitat -