11.1 C
Lloret de Mar

La PAH esperarà a rebre una resposta del BBVA i, si no, tornarà a protestar

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Lloret esperarà a la setmana que ve perquè el BBVA doni una resposta a la protesta d’ahir. L’entitat reclama que es reconsideri la dació en pagament a un veí de Lloret Residencial, José Antonio Cerdeira, de 64 anys, a qui es va arribar a un acord, però […]

Logo PAH Lloret
Logo PAH Lloret

Darreres Notícies

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Lloret esperarà a la setmana que ve perquè el BBVA doni una resposta a la protesta d’ahir. L’entitat reclama que es reconsideri la dació en pagament a un veí de Lloret Residencial, José Antonio Cerdeira, de 64 anys, a qui es va arribar a un acord, però finalment l’entitat financera no l’ha complert.

Un portaveu de la PAH a la vila, Enric Bonmatí, ha explicat que es tracta d’un cas aïllat, perquè el BBVA fins i tot havia posat data per signar l’acord de dació en pagament. Però a última hora i sense donar cap explicació s’hi va negar. La PAH va ocupar ahir al matí la seu del banc al passeig Agustí Font i esperarà uns dies a obtenir una resposta. Si no hi ha bones notícies, Bonmatí assegura que estan disposats a mobilitzar totes les plataformes de la comarca per ajudar el veí de Lloret.

Bonmatí ha recordat que la Plataforma deixa que siguin els afectats els que negocïin les dacions amb pagament amb les entitats financeres. Si la negociació s’estanca o si hi ha algun problema, és quan la PAH intervé.

La PAH de Lloret es troba cada dilluns a dos quarts de set al centre cívic del Rieral.

spot_img

El + Vist