1.7 C
Lloret de Mar
La PAH de Lloret recollint signatures (Imatge d'arxiu)

La PAH de Lloret reivindica la feina activa i diària que fa des de fa 7 anys a la vila

Reacciona d'aquesta manera a unes declaracions que va fer Marta Afuera fa pocs dies, en què deia que hi havia hagut una PAH a Lloret, però que desconeixia que seguís activa.

La PAH de Lloret recollint signatures (Imatge d'arxiu)

Darreres Notícies

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Lloret reivindica la seva activitat a la vila. En un comunicat, l’entitat critica que Marta Afuera i Marcos Martín hagin expressat que desconeixen l’activitat del col·lectiu lloretenc creant certa confusió entre la ciutadania. Les declaracions van venir arran de la presentació a Lloret d’un nou grup anomenat Per la defensa de l’habitatge.

Enric Bonmatí, avui als estudis (NRLL)

El portaveu de la PAH de Lloret, Enric Bonmatí, recorda que tant Marta Afuera com Marcos Martín fa anys que van generar certa polèmica i van ser expulsats de la Plataforma. Bonmatí matisa que no veuen malament que hi hagi noves entitats a la vila que treballin per garantir un habitatge digne per a tothom, però lamenta que els ataquin creant confusió sobre la feina que fa la PAH a Lloret.

En aquest sentit, Enric Bonmatí recorda que l’entitat treballa de manera molt activa a Lloret des de fa set anys. Sense anar més lluny, la setmana passada van ajudar una veïna de 84 anys malalta d’Alzheimer. Així doncs, des de la PAH demanen que es focalitzi la tasca en la lluita contra els bancs i els fons voltors, perquè encara hi ha molta feina a fer. Des de fa uns mesos, la problemàtica s’ha accentuat sobretot en el lloguer.

Des de la PAH de Lloret recorden que es reuneixen cada dilluns al Centre Cívic Shalom, al barri del Molí. A més, tenen perfils molt actius a les xarxes socials, en concret a Facebook i Twitter, amb més d’un miler de seguidors.

spot_img

El + Vist