4.2 C
Blanes
Els Mossos van col·laborar en el tall de llum

La PAH Lloret reclama una Llei d’Habitatge que eviti les ocupacions i les punxades de llum

La PAH Lloret nega haver parlat amb el col·lectiu a qui Endesa li va tallar la llum ahir dijous, però té la porta oberta a assessorar-los en el que necessitin.

Els Mossos van col·laborar en el tall de llum

Darreres Notícies

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Lloret de Mar nega haver assessorat els ocupes dels 26 pisos als quals ahir Endesa va tallar la llum. Es tracta de l’edifici de l’avinguda Vila de Blanes número 1, on tots els habitatges estan ocupats de manera il·legal i els comptadors de la llum estaven punxats de feia temps.

Un portaveu de la PAH Lloret, Enric Bonmatí, ha explicat que el col·lectiu havia rebut assessorament d’un grup de Blanes que utilitza les sigles de la PAH, però que no té res a veure amb la Plataforma oficial. I opina que els van assessorar malament i que ara els han deixat a l’estacada.

Davant de fets com aquest, Enric Bonmatí reclama, un cop més, una llei d’habitatge adequada que posi solució a un tema tan greu com és la manca d’habitatge per a tantes famílies que estan en una situació precària o molt difícil econòmicament.

Resultado de imagen de pah lloret

La PAH de Lloret està oberta a rebre el col·lectiu d’afectats i assessorar-los en les assemblees que fan cada dilluns al centre cívic del Molí, tot i que els recomana posar-se en contacte amb l’administració, que és qui ha de resoldre el problema. A més, Enric Bonmatí critica que Endesa no compleix la llei vigent.

Recordem que des de la companyia argumenten que la situació generava un risc per a la salut i la seguretat, a més de constituir frau elèctric. Per poder efectuar el tall, van demanar el suport dels Mossos d’Esquadra. On no han tallat la llum és als sis locals comercials, situats a la planta baixa, els quals tenen la situació regularitzada amb Endesa.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist