9.9 C
Lloret de Mar
Els Mossos van col·laborar en el tall de llum

La PAH Lloret reclama una Llei d’Habitatge que eviti les ocupacions i les punxades de llum

La PAH Lloret nega haver parlat amb el col·lectiu a qui Endesa li va tallar la llum ahir dijous, però té la porta oberta a assessorar-los en el que necessitin.

Els Mossos van col·laborar en el tall de llum

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Lloret de Mar nega haver assessorat els ocupes dels 26 pisos als quals ahir Endesa va tallar la llum. Es tracta de l’edifici de l’avinguda Vila de Blanes número 1, on tots els habitatges estan ocupats de manera il·legal i els comptadors de la llum estaven punxats de feia temps.

Un portaveu de la PAH Lloret, Enric Bonmatí, ha explicat que el col·lectiu havia rebut assessorament d’un grup de Blanes que utilitza les sigles de la PAH, però que no té res a veure amb la Plataforma oficial. I opina que els van assessorar malament i que ara els han deixat a l’estacada.

Davant de fets com aquest, Enric Bonmatí reclama, un cop més, una llei d’habitatge adequada que posi solució a un tema tan greu com és la manca d’habitatge per a tantes famílies que estan en una situació precària o molt difícil econòmicament.

Resultado de imagen de pah lloret

La PAH de Lloret està oberta a rebre el col·lectiu d’afectats i assessorar-los en les assemblees que fan cada dilluns al centre cívic del Molí, tot i que els recomana posar-se en contacte amb l’administració, que és qui ha de resoldre el problema. A més, Enric Bonmatí critica que Endesa no compleix la llei vigent.

Recordem que des de la companyia argumenten que la situació generava un risc per a la salut i la seguretat, a més de constituir frau elèctric. Per poder efectuar el tall, van demanar el suport dels Mossos d’Esquadra. On no han tallat la llum és als sis locals comercials, situats a la planta baixa, els quals tenen la situació regularitzada amb Endesa.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.