17.4 C
Lloret de Mar
La Piscina de Lloret de Mar (Facebook Piscina)

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

La Piscina de Lloret de Mar (Facebook Piscina)

Darreres Notícies

La Piscina de Lloret es prepara per a una cita important. Del 12 al 15 de març, l’equipament acollirà el Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada en les categories d’infantil i aleví. Hi haurà 250 participants, però en total vindran a la vila al voltant de 600 persones, amb els acompanyats i organitzadors.

La regidora d’Esports, Ana Garcia-Castany, considera que rebre aquest esdeveniment és una gran noticia per Lloret. Per una banda, creu que és una bona manera de reactivar, a poc a poc, el sector esportiu i, de l’altra, assenyala “el valor afegit” que suposa per a la Piscina.

La regidora destaca que la Piscina “és un equipament de luxe”, amb totes les característiques necessàries per acollir esdeveniments de gran magnitud, com aquest campionat de natació sincronitzada.

“És una piscina de luxe, que compleix totes les característiques per rebre aquests campionats”

Ana Garcia-Castany

A banda de la part esportiva, des del consistori es valora de manera molt positiva que fins a 600 persones estiguin allotjades a Lloret mentre duri la competició i destaquen que això ajudarà els sectors hotelers i de restauració.

El Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, que comptarà amb la col·laboració del Club Natació Lloret i de l’Institut Rocagrossa, arriba a la vila el pròxim 12 de març. És una competició que comptarà amb un protocol específic per minimitzar el risc de contagis de la Covid-19, amb grups bombolles i sense la presència de públic a les instal·lacions.

spot_img

El + Vist