14.1 C
Lloret de Mar
La Piscina de Lloret de Mar (Facebook Piscina)

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

La Piscina de Lloret de Mar (Facebook Piscina)

Darreres Notícies

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

La Piscina de Lloret es prepara per a una cita important. Del 12 al 15 de març, l’equipament acollirà el Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada en les categories d’infantil i aleví. Hi haurà 250 participants, però en total vindran a la vila al voltant de 600 persones, amb els acompanyats i organitzadors.

La regidora d’Esports, Ana Garcia-Castany, considera que rebre aquest esdeveniment és una gran noticia per Lloret. Per una banda, creu que és una bona manera de reactivar, a poc a poc, el sector esportiu i, de l’altra, assenyala “el valor afegit” que suposa per a la Piscina.

La regidora destaca que la Piscina “és un equipament de luxe”, amb totes les característiques necessàries per acollir esdeveniments de gran magnitud, com aquest campionat de natació sincronitzada.

“És una piscina de luxe, que compleix totes les característiques per rebre aquests campionats”

Ana Garcia-Castany

A banda de la part esportiva, des del consistori es valora de manera molt positiva que fins a 600 persones estiguin allotjades a Lloret mentre duri la competició i destaquen que això ajudarà els sectors hotelers i de restauració.

El Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, que comptarà amb la col·laboració del Club Natació Lloret i de l’Institut Rocagrossa, arriba a la vila el pròxim 12 de març. És una competició que comptarà amb un protocol específic per minimitzar el risc de contagis de la Covid-19, amb grups bombolles i sense la presència de públic a les instal·lacions.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.