13 C
Lloret de Mar

La piscina municipal de Lloret obre les portes aquest dimecres, amb un 30% de l’aforament

Només es permetrà l'accés amb cita prèvia, per poder organitzar els torns dels usuaris.

La piscina,
La piscina,

Darreres Notícies

La piscina municipal de Lloret de Mar obre portes aquest dimecres, 3 de juny, amb un aforament reduït al 30%, entre altres restriccions de seguretat i mesures d’higiene per prevenir el contagi de la COVID-19. Només es permetrà l’accés amb cita prèvia, per poder organitzar els torns dels usuaris, i s’ha de mantenir una separació de mínim 2 metres en tot el recinte.

Quan accedeixin a la piscina, els usuaris han de desinfectar mans i sabates, i se’ls prendrà la temperatura. Les dutxes, vestuaris i fonts d’aigua estan tancades. La regidora d’Esports, Anna García-Castany, assenyala que “s’ha de venir ja amb la roba esportiva posada, ja que les dutxes i guixetes estaran tancades, els vestidors seran només per als usuaris de la piscina”.

La regidora afegeix que es recomana l’ús de la mascareta en entrar a la piscina, però no quan es practiqui esport al seu interior, sempre mantenint la distància. També destaca que totes les màquines seran desinfectades, després de cada ús.

En els primers dies, només es permetrà l’accés de persones abonades. No hi haurà entrades puntuals.

Aquest dimarts el personal que està present en aquesta fase 2 a la piscina rebrà la formació corresponent per poder obrir l’endemà amb totes les condicions.

Pel que fa als equipaments esportius de Lloret de Mar, ja van obrir les portes les pistes d’atletisme i l’àrea de raqueta, fa dues setmanes, i aquest dimecres ho fa la piscina. Queda pendent la pista multiesportiva, que no pot obrir mentre no es permetin els esports col·lectius.

spot_img

El + Vist