17.9 C
Lloret de Mar

La Policia informa touroperadors de les mesures de seguretat

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra informen els touroperadors sobre quines són les principals precaucions de seguretat que han de prendre els turistes. Cada any organitzen reunions d’aquest estil, com la que van fer fa uns dies amb touroperadors alemanys. El cap de la Policia Local, Joaquim Martín, destaca que sobretot incideixen amb la […]

Turistes passejant per Lloret
Turistes passejant per Lloret

Darreres Notícies

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra informen els touroperadors sobre quines són les principals precaucions de seguretat que han de prendre els turistes. Cada any organitzen reunions d’aquest estil, com la que van fer fa uns dies amb touroperadors alemanys.

servicios profesionales jimenez

El cap de la Policia Local, Joaquim Martín, destaca que sobretot incideixen amb la prevenció dels furts. Tot i així, aquestes trobades també s’aprofiten per explicar quines són les normatives de civisme de la destinació, perquè els visitants no es converteixin en infractors.

La reunió amb els touroperadors alemanys va anar tan bé que han demanat als agents que facin una nova trobada amb els treballadors de les empreses perquè també coneguin tots els detalls. Serà l’11 de juliol.

spot_img

El + Vist