13.6 C
Lloret de Mar
Aplicació Platgescat

Una aplicació dóna informació sobre l’estat de 300 platges catalanes

Aplicació Platgescat

Darreres Notícies

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha creat una aplicació per a mòbils que informa sobre l’estat d’unes 300 platges de Catalunya. Són totes les platges on hi ha un nombre representatiu d’usuaris i només en queden fora les petites cales i sectors que no tenen cap tipus de servei.

La cap de la Unitat d’Aigües Costaneres de l’ACA, Mariona De Torres, ha explicat que es diferencia entre la informació que s’actualtiza de manera diària i la que és fixa al llarg de tot l’estiu. La diària fa referència a la bandera, la qualitat de l’aigua i la presència de meduses, mentre que la fixa es fa ressò de tots les serveis que ofereix una platja.

L’aplicació, anomenada Platgescat, també permet rebre informació sobre incidències, via Twitter. I l’usuari pot buscar en quin estat està la platja on vol anar o bé inserir les característiques que vol que tingui la platja, perquè l’aplicació li elabori una llista.

Platgescat, que inclou totes les platges de Lloret, està disponible en set idiomes i es pot descarregar a través de Google o de la pàgina web de l’ACA.

spot_img

El + Vist