25 C
Lloret de Mar
La caserna de la Policia Local de Lloret.

La Policia Local de Lloret recupera un vehicle sostret

El cotxe de gamma alta s'ha robat a un aparcament del municipi i s'ha recuperat al límit de les poblacions de Canet de Mar i Sant Pol de Mar.

La caserna de la Policia Local de Lloret.

Darreres Notícies

La Policia Local de Lloret de Mar, amb la col·laboració de les policies locals de Sant Pol de Mar i de Canet de Mar, ha recuperat un vehicle de gamma alta que s’havia robat d’un aparcament privat del municipi. Això ha passat aquest dilluns, 1 d’agost, i acaba de transcendir.

Sobre les 15.45h una família que havia passat el dia a Lloret es va adonar que s’ havien sostret les seves pertinences: diferents objectes de valors, les claus del cotxe i un telèfon mòbil. Tot seguit, en dirigir-se a la zona d’aparcament, van veure que tampoc no hi havia el seu vehicle i van anar a la Comissaria de la Policia Local per fer la denúncia.

Ràpidament la Policia Local de Lloret va iniciar la visualització de matrícules d’entrada i sortida al municipi i es va detectar el vehicle de sortida en direcció Blanes.

La víctima comunica a la Policia Local que podria localitzar el vehicle a través de l’app del mòbil de la marca del vehicle però donat que també li ha estat sostret el dispositiu mòbil i a l’app hi accedeix amb reconeixement facial no hi té accés. La Policia Local de Lloret inicia les gestions per poder activar l’app i localitzar el vehicle que finalment es localitza a l’autopista C-32 en direcció Mataró i posteriorment a la N2 sentit Canet de Mar.

S’activen les comunicacions amb les Policials Locals del municipis pels qual circula i amb Mossos d’Esquadra i finalment es deté el vehicle, i la persona relacionada amb els fets, al límit de les poblacions de Canet de Mar i Sant Pol de Mar per robatori amb força i ús del vehicle.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, destaca “la ràpida actuació de la Policia Local amb l’ajuda que donen eines com el sistema de lectura de vehicles així com la bona coordinació amb la resta de cossos de seguretat han estat claus pel bon desenvolupament d’aquesta incidència”.

spot_img

El + Vist