10.3 C
Lloret de Mar

La segona edició del Lloret Radical Poesia comptarà amb Marta Pessarrodona per inaugurar el cicle

El cicle, que aquest any es dedica a la dona, comença aquest dissabte amb Marta Pessarrodona i en total es faran cinc recitals (dissabtes a les 20 hores).

Marta Pessarrodona
Marta Pessarrodona

Darreres Notícies

Marta Pessarrodona obrirà la segona edició del Lloret Radical Poesia, un cicle dedicat al gènere poètic, que aquest any se centra en les dones. Constarà de cinc recitals, que sempre es faran en dissabte, a partir d’aquesta setmana.

servicios profesionales jimenez

El cicle l’organitza el LEAD. La presidenta, Neus Dalmau, apunta la rellevància de Marta Pessarrodona, que aquest dissabte oferirà un recital titulat Poemes escollits. Per a Neus Dalmau, “és una institució”. Entre moltes altres coses, Pessarrodona ha rebut la Creu de Sant Jordi, ha guanyat el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes i el Premi Nacional de Literatura.

Per a la resta de jornades d’aquest mes de març, hi haurà Meritxell Cucurella-Jorba, el dia 21, i Núria Martínez-Vernis, el dia 28. De cara a l’abril, hi haurà dues sessions més: el dia 18 amb Laia Carbonell, i el dia 25 tancarà el cicle Ester Xargay.

Neus Dalmau explica que aquest any han volgut dedicar el cicle Lloret Radical Poesia a les dones arran dels quatre cassos d’assetjament que van patir quatre sòcies del LEAD per part d’un treballador de l’entitat i que va impulsar la redacció del pacte contra l’assetjament sexual, aprovat per unanimitat a l’últim ple municipal.

Els recitals es faran a la sala polivalent de la Biblioteca. La regidora de l’equipament, Marina Nicolàs, creu que és una proposta molt interessant i que l’Ajuntament no podia fer altra cosa que donar-li suport.

Tots els recitals seran en dissabte i començaran a les vuit del vespre, a la sala polivalent de la Casa de la Cultura. L’entrada és gratuïta.

spot_img

El + Vist