13.8 C
Lloret de Mar

La Vila de la Jonquera és la cobla convidada a l’audició de sardanes d’aquest dissabte

Aquest dissabte, a la Plaça de la Vila, la Cobla Vila de la Jonquera serà l’encarregada de l’audició de sardanes de cada cap de setmana. Com és habitual, la cobla interpretarà dues peces de concert: Esbart Lluís Millet de Max Havart i Lliris i clavells de Rossend Palmada. Tot seguit arribaran les sardanes de ball […]

La Cobla Vila de la Jonquera, el 2016
La Cobla Vila de la Jonquera, el 2016

Darreres Notícies

Aquest dissabte, a la Plaça de la Vila, la Cobla Vila de la Jonquera serà l’encarregada de l’audició de sardanes de cada cap de setmana.

servicios profesionales jimenez

Com és habitual, la cobla interpretarà dues peces de concert: Esbart Lluís Millet de Max Havart i Lliris i clavells de Rossend Palmada. Tot seguit arribaran les sardanes de ball amb: Esperit calongí de Ricard Viladesau, Estimat amic d’Enric Vilà, Rosa encisadora de Lluís Pujals, Petit Ernest de Pere Mercader, i Sota els pins de Josep Vicens Xaxu. En Miquel Vilardell és el director de la Cobla.

L’audició del proper dissabte, 28 de juliol, amb la cobla Vila de la Jonquera, es farà a l’hora i lloc habituals: a partir de les 10 de la nit, a la plaça de la Vila.

spot_img

El + Vist