22.4 C
Lloret de Mar

L’Agència Catalana de Turisme otorga el certificat en cicloturisme a l’hotel Samba

La directora comercial, Alina Barczak, ha explicat que l'increment de la demanda els ha decidit a apostar per oferir serveis específics als clients interessats en fer una estada a la destinació practicant el ciclisme.

Hotel Samba
Hotel Samba

Darreres Notícies

L’hotel Samba ha estat certificat en cicloturisme per l’Agència Catalana de Turisme.

La directora comercial, Alina Barczak, ha explicat que l’increment de la demanda els ha decidit a apostar per oferir serveis específics als clients interessats en fer una estada a la destinació practicant el ciclisme. De fet, per aconseguir el certificat, l’establiment ha millorat el seu servei i les seves instal·lacions per adaptar-se a les necessitats dels ciclistes, com ara oferir horaris flexibles o un lloc on deixar les bicicletes.

La destinació disposa actualment de 14 allotjaments especialitzats en ciclisme i compta amb 12 rutes recomanades en carretera i muntanya. Tota l’oferta pública i privada es pot consultar al web de Lloret Cycling. És un tipus de turisme que, segons Alina Barczak, interessa a la destinació.

Recordem que enguany la destinació organitza el cap de setmana temàtic Lloret Cycling Weekend a finals d’abril, en què espera captar públic d’arreu de l’estat i amb la presència d’esportistes d’elit com Miguel Indurain i Nani Roma.

spot_img

El + Vist