Divendres, 22 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
Cartell de les sessions informatives

L’Ajuntament comença les sessions per ensenyar a fer ús de l’administració electrònica

Els cursos s'imparteixen a la sala polivalent de la Casa de la Cultura i cal fer inscripció prèvia al correu electrònic eadministracio@lloret.cat.

Cartell de les sessions informatives

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

L’Ajuntament vol que els ciutadans puguin fer els tràmits per internet quan els vagi bé, durant les 24 hores del dia, i sense haver-se de presentar en persona i, per tant, sense haver de fer cua. Per això ha impulsat l’administració electrònica que, per ara, permet fer alguns tràmits, com l’entrada d’instàncies municipals.

El regidor de Noves Tecnologies, Albert Robert, explica que l’objectiu és que s’acabin podent fer tots els tràmits a través d’internet.

Perquè tothom pugui fer ús del servei d’administració electrònica, avui comencen un seguit de sessions informatives, adreçades al col·lectiu de gent gran, a empreses i a la ciutadania en general. Són sessions gratuïtes i voluntàries, ja que no és obligatori fer-ne cap per poder fer ús del servei.

Tota la informació sobre les sessions formatives es pot consultar a través de la pàgina web de l’Ajuntament. Els cursos s’imparteixen a la sala polivalent de la Casa de la Cultura i cal fer inscripció prèvia al correu electrònic eadministracio@lloret.cat. Cada inscripció es tancarà quan el grup arribi als 30 participants.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".