17.9 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament crea tres itineraris per donar a conèixer els diferents centres de culte de la vila

Els itineraris es duran a terme entre aquest dissabte i el 19 de gener.

La Gurudwara de Lloret de Mar, aquest desembre
La Gurudwara de Lloret de Mar, aquest desembre

Darreres Notícies

Ja fa temps que des del departament de Benestar i Família es treballa per fomentar la bona convivència entre les diferents comunitats que trobem a Lloret. I, en aquesta línia, s’impulsen tres itineraris per conèixer els centres de culte de les diferents religions que hi ha a la vila.

servicios profesionales jimenez

La iniciativa s’inclou en el cicle Pluralisme, Convivència i Religió, que forma part de Lloret, mar de cultures, i que servirà per presentar el calendari interreligiós. El regidor de Benestar i Família, Cristian Fernández, explica que és una bona manera de conèixer la resta de cultures que conviuen al municipi. El regidor assegura que aquestes iniciatives tenen molt interès per a la ciutadania.

Cristian Fernández remarca que a Lloret hi ha molt bona convivència, tot i el gran ventall de cultures que hi ha. Això és gràcies, en part, a la bona feina que es fa des de Benestar i Família amb accions com aquesta.

En total es faran tres itineraris diferents, des d’aquest dissabte fins al dissabte següent, 19 de gener. La primera sortida, la d’aquest dissabte i que es repetirà dimecres vinent, està dedicada a l’Església Ortodoxa, la Mesquita Essouna i el Gurudwara. La segona ruta, que es farà dijous 17, visitarà la Mesquita Mesjid Abubacar i l’Església Pentecostal de Filadèlfia. L’última sortida es farà divendres i dissabte de la setmana que ve per conèixer la Parròquia i la Comunitat Islàmica de Joves de Lloret.

Per assistir-hi, cal inscripció prèvia. Les reserves es poden fer al Pla de Ciutadania, ubicat a l’Avinguda Camí de l’Àngel número 11, i al taulell de la Biblioteca. També es pot fer per correu electrònic a [email protected] o al telèfon 972 36 18 18.

spot_img

El + Vist