5.7 C
Lloret de Mar
Ple municipal de dilluns passat

L’Ajuntament de Lloret de Mar s’adhereix a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores

L’adhesió de Lloret a aquesta associació es va aprovar per unanimitat en el ple de dilluns.

Ple municipal de dilluns passat

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar s’adhereix a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores. L’entitat, que compta amb membres de tots els continents, fomenta la col·laboració entre governs locals compromesos amb l’educació.

Per tant, permet un intercanvi d’experiències d’èxit i, a més, tal com apunta el regidor d’Educació, Francisco Pastor, situa Lloret en el mapa de les ciutats que aposten per la qualitat educativa. Francisco Pastor serà, precisament, el representant i portaveu de l’Ajuntament de Lloret a l’Assemblea General de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores. El regidor creu que serà molt interessant poder compartir amb altres ciutats l’èxit del projecte educatiu Arrela’t.

L’adhesió de Lloret a aquesta associació es va aprovar per unanimitat en el ple de dilluns. D’aquesta manera, Lloret adquireix el compromís actiu de fomentar les polítiques d’igualtat, la convivència, la participació ciutadana, la salut i el benestar dels habitants, així com la sostenibilitat, la democràcia i la solidaritat.

L’Associació Internacional de Ciutats Educadores es va fundar l’any 1994. A finals de l’any passat, hi havia adherides un total de 493 ciutats de 36 països de tots els continents.

Representants municipals a la trobada de divendres passat, a Olot (Ajuntament de Lloret de Mar)

Actualment, a l’Estat espanyol hi ha més de 200 destinacions associades. A les comarques gironines, els municipis adherits són, a banda de Lloret, Banyoles, Cassà de la Selva, Platja d’Aro, Figueres, Girona, Maçanet, Olot, Palafrugell, Palamós, Riudellots, Salt, Sant Hilari, Santa Coloma de Farners i Santa Cristina d’Aro. Precisament, dissabte passat es va fer una trobada a Olot entre totes les ciutats gironines, on es va parlar de la vinculació entre Joventut i Ciutat en un entorn educatiu.

spot_img

El + Vist