18 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament lliura la Dona Marinera al Club de Futbol Lloret

És el màxim distintiu per a una entitat, el qual s'ha entregat aquest dimecres per tancar el Centenari del CF Lloret.

-

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha fet entrega de la Dona Marinera al Club de Futbol Lloret, amb motiu del seu Centenari. Es tracta del màxim distintiu que pot rebre una entitat de la vila.

Ha estat el punt final de la celebració dels cent anys d’història d’un club que va començar a caminar de manera oficial l’any 1922. L’actual president de l’entitat, Eduard Coloma, explica que “és un honor pel club, estem molt agraïts en nom de totes les persones que han ajudat al club”.

Qui ha fet entrega del distintiu ha estat l’alcalde de Lloret. Jaume Dulsat opina que “era un motiu immillorable per donar la Dona Marinera al Club de Futbol Lloret, la primera entitat esportiva que arriba a una efemèride com aquesta”.

L’entrega de la Dona Marinera ha comptat amb la presència d’exjugadors, entrenadors, directius i familiars del club. També ha estat present un jugador de cada equip de la base del club, en representació de tots els companys: uns joves esportistes que llueixen amb orgull la samarreta del club. Un d’ells, Aleix Pardo, explica que “ser un dels capitans del Club de Futbol Lloret és un honor molt gran, ja que és un club molt gran de Lloret”.

El Club de Futbol Lloret compta actualment amb 22 equips, entre categories de base, amateurs i veterans. Això suposa més de 350 participants. Pel que fa al Primer Equip, competeix actualment en la Primera Catalana, la màxima categoria del futbol català.

Es crea una bona xarxa per transferir coneixement científic en el sector turístic

El I Fòrum Turístic de Destins de Costa ha estat un èxit i tots els participants valoren molt positivament el fet de poder estar en contacte i intercanviar experiències i coneixement científic.

Reconeixement a la trajectòria de Susana Becerra als Special Olympics

La lloretenca ha participat en sis edicions dels jocs i participarà jugant a bàsquet en l'edició d'enguany a Granollers.

Trucades que et fan sentir únic i especial

Com viuen els 'Poetes de guàrdia' aquesta iniciativa, amb la qual Lloret de Mar se suma al Dia Mundial de la Poesia.
- Publicitat -