20.9 C
Lloret de Mar
La porta del nou llibre amb els contes finalistes

L’Ajuntament presenta un llibre amb cinc dels contes finalistes al concurs Joan Llaverias

La presentació és avui, a les 20 hores a la sala polivalent de la Biblioteca. Són obres que no han estat premiades, però que es considera que tenen molta qualitat.

La porta del nou llibre amb els contes finalistes

Darreres Notícies

Avui es presenta a Lloret de Mar una edició especial dels contes infantils del concurs Joan Llaverias. Es tracta d’un llibre que inclou cinc relats que han estat finalistes en alguna de les edicions que s’han celebrat fins ara. A més, tots cinc són d’autors lloretencs.

El regidor d’Educació, Francisco Pastor, creu que és molt interessant donar a conèixer obres de molta qualitat que si no fos així haurien quedat en l’oblit. Les obres són d’Eli Ramírez, de Jou Ramírez, de Marta Poch, d’Albert Carreras i Rafael Vizcaíno i de Lourdes Baltrons i Jordi Pérez.

Parlen de diferents aspectes relacionats amb Lloret de Mar. I és que la principal característica del concurs Joan Llaverias és que els contes han de mostrar algun aspecte relacionat amb el municipi.

La presentació d’aquesta publicació especial amb cinc contes finalistes es farà aquest vespre, a les vuit, a la sala polivalent de la Biblioteca.

Recordem que el certamen arriba aquest any a l’edició número 13. L’objectiu és promoure la creació de contes infantils il·lustrats per a infants menors de 6 anys. El termini es tanca el 16 de març i les bases per participar estan publicades a la pàgina web de l’Ajuntament.

Els premis s’entregaran el 28 de març, durant la Festa de la Cultura Lloretenca.

spot_img

El + Vist