Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Pista polivalent exterior del Pavelló del Molí

L’Ajuntament treballa per reubicar els clubs esportius afectats pel tancament dels pavellons

Des de l’àrea d’Esports, posen al servei de les entitats diverses pistes exteriors que hi ha al municipi.

Pista polivalent exterior del Pavelló del Molí

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

L’Ajuntament de Lloret treballa per reubicar els clubs esportius de la vila que es veuen afectats pel tancament dels pavellons, arran de les noves mesures de la Generalitat per prevenir contagis de la Covid-19. Tot i que no es pot donar cobertura a tothom ni fer-ho en les condicions desitjades, des de l’àrea d’Esports posen al servei de les entitats diverses pistes exteriors que hi ha al municipi.

Per exemple, els clubs que ho han demanat, poden utilitzar aquests dies espais exteriors com la pista que hi ha al Pavelló Pompeu Fabra, la que hi ha al costat del Pavelló del Molí o la que hi ha al costat del Pavelló Municipal d’Esports. A més, també hi ha la possibilitat de fer entrenaments físics a les pistes d’atletisme.

La regidora d’Esports, Ana Garcia-Castany, assenyala que són conscients de les dificultats que provoquen aquestes mesures en l’activitat dels clubs. A més, reconeix que és complicat fer aquesta reubicació dels diferents equips, perquè hi ha limitacions horàries, d’espai i d’aforament. Des de l’àrea d’Esports fan una valoració molt positiva de la tasca que han dut a terme les entitats fins al moment. Lamenten que, una vegada s’han adaptat a les mesures i protocols de seguretat, hagin d’aturar la seva activitat.

Recordem que les restriccions afecten els clubs que practiquen esports a pavellons o gimnasos. La vigència d’aquestes mesures és de deu dies. Per tant, com a mínim, fins al pròxim diumenge. Pel que fa als equipaments en espais exteriors, es poden seguir utilitzant amb un aforament del 50%.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica