7 C
Lloret de Mar

‘L’ambigüitat de les flors’, de Ja Cobrarem, aquest dissabte al Teatre

La comèdia es podrà veure a les 21 hores i l'entrada és gratuïta, però cal recollir invitació prèvia al Museu del Mar.

Alguns membres de Ja Cobrarem (Teatre de Lloret)
Alguns membres de Ja Cobrarem (Teatre de Lloret)

Darreres Notícies

Ja Cobrarem torna a l’escenari. La companyia lloretenca oferirà un espectacle al Teatre de Lloret, aquest dissabte, titulat L’ambigüitat de les flors.

El director, Quim Córdoba, explica que es tracta d’una comèdia que gira entorn a la fi del món. L’obra s’ambienta en un espai de Central Park, però situat a Lloret de Mar.

“Es tracta d’una història comú, situada en una zona semblant a un racó de Central Park, però a Lloret de Mar, on passen tota mena de personatges, amb un fons comú que és la fi del món”

Quim Córdoba

Com tots els espectacles de Ja Cobrarem, és un text de creació pròpia, que parla de l’ambigüitat del tarannà femení.

“L’ambigüetat de les flors fa referència al tarannà femení que té la dolçor de la dona i al cartell hi ha una flor de pi que és la força, la bellesa i la duresa de l’ésser humà”

Quim Córdoba

L’ambiegüitat de les flors es va començar a escriure abans de la pandèmia, però fins ara no s’ha pogut portar a escena. El grup, format per actors de sempre i altres de novells, té moltes ganes de sortir a l’escenari aquest dissabte. Ho farà en una funció a les nou del vespre. Les entrades són gratuïtes, però cal recollir invitació prèvia al Museu del Mar.

spot_img

El + Vist