20.1 C
Lloret de Mar
Portada del llibre

L’arxiver municipal troba molt bona iniciativa escriure la biografia d’un ‘americano’

De fet, creu que s’hauria d’escriure la biografia d’altres indians. Avui es presenta la biografia de Narcís Macià i Domènech, a les 20 hores a la sala d'actes de l'Ajuntament.

Portada del llibre

Darreres Notícies

Narcís Macià i Domènech va ser un dels molts lloretencs que van marxar a fer les Amèriques i va aconseguir fer fortuna. De fet, va ser un dels americanos més destacats de la colònia lloretenca a Cuba.

La seva biografia la recull un descendent seu, en Carles Macià, en un llibre que es presenta aquest vespre a la sala d’actes de l’Ajuntament.

L’arxiver municipal, Quim Daban, creu que és una obra important perquè s’ha parlat i escrit molt sobre els indians en general, però no hi ha cap altra biografia extensa de cap americano. Daban creu que s’hauria d’escriure la biografia d’altres indians. Tant dels que van aconseguir fer fortuna, com dels que no van tenir la mateixa sort.

El llibre sobre el llegat a Cuba del lloretenc Narcía Macià i Domènech es presenta avui, a les vuit del vespre. L’acte anirà a càrrec de l’historiador també lloretenc Joan Domènech.

L’obra, editada per l’Ajuntament, és el primer número de la nova col•lecció Sa Caravera, que complementa la col•lecció Es Frares.

spot_img

El + Vist