21.6 C
Lloret de Mar

L’Associació de Comerciants troba molt interessant que el Puntet impulsi la Hackató

En un principi costa atraure nous botiguers perquè hi participin, però quan veuen les experiències d'altres anys s'animen ràpid i es creen expectatives.

Els participants a la Hackató 2018, al PdePà
Els participants a la Hackató 2018, al PdePà

Darreres Notícies

L’Associació de Comerciants creu que la Hackató que organitza el Puntet és una oportunitat molt bona per als establiments de la vila.

La Hackató es farà aquest dissabte. Recordem que l’activitat proposa a un grup de dotze joves que resolguin un seguit de reptes plantejats per comerciants locals. Només tenen 24 hores, un temps en què treballen per equips i sota pressió.

Aquesta serà la quarta edició i fins ara ha rebut molt bones valoracions. El gerent dels comerciants, Francesc Alsina, reconeix que en un principi costa atraure nous botiguers perquè hi participin, però quan veuen les experiències d’altres anys s’animen ràpid i es creen expectatives.

Participants de la Hackató 2018 a Can Gallissà (El Puntet)

El representant del sector creu que participar a la Hackató és interessant per a un negoci fonamentalment per dos aspectes: han de fer una proposta i una analítica de cap on vol anar el seu negoci i plantejar-ho a un grup de joves.

Veient les bones valoracions que s’han fet de les tres edicions passades, Francesc Alsina es reafirma en la necessitat de donar suport a una iniciativa com aquesta.

En aquesta ocasió, els comerciants que plantejaran reptes seran Can Bolet, MMM, Gold Ocasion i La Moreneta. La quarta Hackató del Puntet es farà aquest dissabte. Només hi podran participar la dotzena de joves inscrits, però divendres al vespre, com a novetat, es farà la xerrada inaugural oberta a tothom. Es titula El paper dels joves en el present de la innovació i anirà a càrrec de Josep Lluis Sánchez Brugarola, expert en innovació i creativitat, que és precisament qui acompanya els joves al llarg de tota la Hackató.

spot_img

El + Vist