7.6 C
Lloret de Mar

L’Aula Municipal de Teatre estrena aquest divendres ‘La noia de la foto i altres històries’

L'espectacle s'ha hagut de posposar fins a tres vegades per diversos motius i, si tot va bé, es podrà veure demà, a les 21 hores, al Teatre.

Noe Martinez i Cristina Carbó (Aula Municipal de Teatre)
Noe Martinez i Cristina Carbó (Aula Municipal de Teatre)

Darreres Notícies

Si tot va bé, l’Aula Municipal de Teatre estrenarà demà al vespre l’obra La noia de la foto i altres històries. Una obra de teatre que han hagut de posposar en tres ocasions per motius diversos, entre els quals la pandèmia.

El director és Joan Romà Ortiz, que ha aprofitat els textos que la també lloretenca Ana Peña va escriure per a un curs de dramatúrgia. Els va trobar molt interessants i ha creat aquest espectacle, que es compon de diferents escenes molt diverses.

“És un espectacle de cabaret literari, amb escenes molt diferents, dramàtiques, còmiques, tràgiques, barrejades amb música, i estic segur que funcionarà molt bé”

Joan Romà Ortiz
Alicia Herreros i Montse Xirgu, en un assaig (Aula Municipal de Teatre)
Alicia Herreros i Montse Xirgu, en un assaig (Aula Municipal de Teatre)

Amb tot aquest temps, el director assegura que el grup ha evolucionat molt i que el públic no veurà uns alumnes, sinó que es toparà amb una companyia de teatre.

“Qui el vingui a veure no veurà uns alumnes d’una aula municipal de teatre, veurà ja una companyia consolidada”

Joan Romà Ortiz

A tota l’emoció de poder estrenar finalment l’espectacle, Joan Romà Ortiz hi suma el fet que serà la primera funció que es faci amb les noves cadires instal·lades.

“Tenim l’honor i la responsabilitat d’estrenar gairebé el teatre nou, en el sentit que podrem veure ja totes les cadires posades”

Joan Romà Ortiz

Els intèrprets són Noe Martinez, Cristina Carbó, Sergio Fidemraizer, Alicia Herreros, Montse Xirgu, Sandra Agusti, Oleshya Shemsechko, Raquel Garcia i Maria Rodríguez.

La noia de la foto i altres històries, de l’Aula Municipal de Teatre, es podrà veure demà divendres, a les nou de la nit, al Teatre de Lloret. Les entrades valen 7 euros, però si algú en té d’antigues s’ha de posar en contacte amb el teatre.

spot_img

El + Vist