22.4 C
Lloret de Mar
La llegenda del Traginer centra la celebració

L’ermita de les Alegries acull aquest diumenge la tradicional Festa del Traginer

El programa serà el de cap d'any i el plat fort serà la representació de la llegenda del Traginer, a les 12.45 hores. Hi haurà servei de bus gratuït.

La llegenda del Traginer centra la celebració

Darreres Notícies

La Festa del Traginer de les Alegries arriba aquest diumenge, amb el programa d’activitats habitual i amb l’atenció focalitzada en la representació de la llegenda del Traginer.

Aquest any anirà a càrrec del grup Tragim-Trajam. Una membre del veïnat de les Alegries, Montse Xirgu, recorda que la llegenda la protagonitza un traginer, que era qui transportava tant les mercaderies com les notícies d’un poble a l’altre. L’home veu una cosa excepcional quan torna de Vidreres cap a Lloret, just a l’ermita de les Alegries.

El cor Alba de Prima col·labora sempre amb la festa (Veïnat de les Alegries)

La jornada començarà a les deu amb la xocolatada popular i al llarg del matí hi haurà sardanes amb la cobla Santa Maria de Blanes, missa amb el Cant dels Goigs a càrrec del Cor Alba de Prima, sorteig de lots de productes de la terra i jocs infantils amb material reciclat.

Jocs infantils del 2019 (Veïnat de les Alegries)

Cada any solen aplegar-se entre 500 i 600 persones a la Festa del Traginer de les Alegries. Montse Xirgu convida tothom a pujar a l’ermita aquest diumenge i recorda que, com sempre, per a qui ho vulgui, hi haurà servei de bus gratuït. El bus sortirà de la terminal a dos quarts d’onze del matí i tornarà a tres quarts de dues.

La representació de la llegenda del Traginer, que és el plat fort de la diada, està programada per tres quarts d’una del migdia.

spot_img

El + Vist