10.4 C
Lloret de Mar
Un assaig de l'Aula Municipal de Teatre

Les aules municipals de música i de teatre infantil i juvenil fan la mostra de final de curs

Les primeres actuacions començaran a les 11 del matí, l'entrada és gratuïta però cal recollir la invitació a la secció d'Educació.

Un assaig de l'Aula Municipal de Teatre

Darreres Notícies

Aquest diumenge, se celebrarà la mostra de teatre i música. Serà l’onzena edició i anirà a càrrec dels alumnes de l’Aula de Teatre infantil i juvenil i de l’Aula municipal de música.

Els participants oferiran un espectacle en què ensenyaran tot allò que han après al llarg del curs. Les primeres actuacions començaran a les 11 del matí, amb els alumnes d’educació infantil i primària de l’Aula de Teatre, que representaran diferents peces. Els grups d’ESO i Batxillerat actuaran a les 6 de la tarda. Plegats són un centenar de joves. El director és l’actor lloretenc Paco Moreno, que ha explicat que alguns grups oferiran una peça teatral de creació pròpia i altres faran adaptacions d’obres de teatre.

A les 5 de la tarda, serà el torn dels participants de l’Aula de Música. Pujaran a l’escenari 5 grups: de guitarra avançat, de guitarra bàsic, de sensibilització, de violí bàsic i de violí avançat. Entre tots, tocaran una vintena de peces. Algunes d’elles són molt conegudes com, per exemple, “l’Himne de l’alegria”, “La vida és bella” o “Perduts en la immensa mar blava”, tal com ha explicat el professor de l’Aula de Música, Marcel Ala.

La regidora d’Educació, Mònica Cunill, destaca la xifra de participants, més de 130 alumnes. Les actuacions es duran a terme al Teatre. L’entrada és gratuïta però cal portar una invitació, que es pot recollir a la Secció d’Educació, al carrer Torrentó.

Els cursos de l’Aula de Teatre infantil i juvenil i de l’Aula municipal de Música formen part del projecte Arrela’t del Pla Educatiu d’Entorn.

spot_img

El + Vist