17.8 C
Lloret de Mar

Les festes de Fenals i Santa Clotilde ompliran d’activitats aquests dos barris fins diumenge

Com cada any, el castell de focs artificials serà un dels actes més destacats. A més, s'instal·larà un tobogan aquàtic.

Tobogan aquàtic del 2016
Tobogan aquàtic del 2016

Darreres Notícies

Aquest dijous, comencen les Festes dels barris de Fenals i Santa Clotilde. S’han programat un total de 14 activitats per als pròxims quatre dies.

servicios profesionales jimenez

La celebració començarà aquesta nit, amb l’actuació dels The Teasers Blues Band, dins del cicle Fenals de Música. Dissabte al matí, batucada i gimcana i, a la tarda, una festa infantil. La jornada acabarà amb una cantada d’havaneres i un ball. Per diumenge, més actes. Hi haurà els concursos de botxes i de natació i, a les onze del matí, la botifarrada popular, a la plaça Esteve Fàbregas. A la tarda, estarà col·locat el tobogan d’aigua, al carrer Pau Picasso. Ja a la nit, es podrà gaudir d’una audició de sardanes, un espectacle de focs artificials i una nova sessió de ball.

La festa es tancarà diumenge, a les deu de la nit, amb la sessió de Cinema a la fresca que ha programat El Puntet de Fenals, amb la projecció de la pel·lícula Guardianes de la Galaxia.

Ramon Hernández, president de l’associació de veïns, ha recordat que, com és habitual, les festes serviran per col·laborar amb Càritas. Durant tota la setmana es recullen aliments a les instal·lacions de Finques Lloret. A més, dissabte, en la botifarrada popular, també hi haurà un punt de recollida per a totes aquelles persones que vulguin participar en aquesta causa solidària.

Des de l’associació de veïns apunten que estaran pendents de les condicions meteorològiques, després de la previsió adversa que s’ha anunciat pels pròxims dies. Si hi ha modificacions, s’anunciaran a través del seu compte a Facebook.

spot_img

El + Vist