11.1 C
Lloret de Mar

Les jornades de Cúllar celebren el 10è aniversari de l’agermanament

Les jornades de Cúllar se celebren aquest cap de setmana a Lloret. I aquest any commemoren el desè aniversari de l’agermanament entre els dos municipis. La previsió és que divendres arribin a la vila uns 150 veïns de Cúllar en autocar i en cotxes particulars, als quals s’hauran de sumar tots els granadins que vindran […]

Placa commemorativa
Placa commemorativa

Darreres Notícies

Les jornades de Cúllar se celebren aquest cap de setmana a Lloret. I aquest any commemoren el desè aniversari de l’agermanament entre els dos municipis. La previsió és que divendres arribin a la vila uns 150 veïns de Cúllar en autocar i en cotxes particulars, als quals s’hauran de sumar tots els granadins que vindran i que viuen en diferents indrets de Catalunya.

Com cada any, durant tres dies es muntaran parades amb productes de la terra andalusa i es faran un seguit d’actuacions i activitats variades. Segons el president de la Casa de Cúllar de Lloret, Dani Torrente, el més destacat és la representació de l’espectacle Bailando a Lorca, que fusiona teatre i flamenc, i que es podrà veure al teatre municipal divendres a les set de la tarda i a les nou del vespre.

Una altra activitat destacada, com sempre, serà la missa rociera de diumenge, que anirà seguida d’una arrossada popular, que costarà tres euros.

Totes les activitats estan obertes a tothom. L’entitat lloretenca compta amb la col·laboració de diferents associacions culturals andaluses d’arreu del Maresme.

spot_img

El + Vist