10.6 C
Lloret de Mar
Presentació de les Jornades de l'Arròs 2019

Les jornades gastronòmiques de l’arròs sumen 27 establiments participants

Fins al 2 de juny, hi ha menús amb l'arròs com a ingredient principal, acompanyats de productes de temporada i de proximitat.

Presentació de les Jornades de l'Arròs 2019

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana comencen les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Lloret de Mar. La cita arriba a la 19a edició amb la participació de 27 establiments, que oferiran, fins al 2 de juny, menús amb l’arròs com a ingredient principal, acompanyats de productes de temporada i de proximitat. Els preus oscil·len entre els 15 i els 50 euros.

Hi ha propostes de tot tipus, des d’arrossos cuinats de manera tradicional a plats més innovadors. N’hi ha per a tots els gustos com, per exemple, arròs caldós, melós, sucós, rossejat amb peix, amb llamàntol, negre, de cassola, amb bolets i un llarg etcètera.

La presentació s’ha fet a l’Evenia Olympic Palace (NRLL)

La presentació, amb un format diferent a la dels darrers anys, s’ha fet aquest dijous al migdia a l’hotel Evenia Olímpic Palace. Un dels participants a l’acte ha estat l’alcalde, Jaume Dulsat, que espera que les jornades mantinguin la qualitat dels últims anys i aposta perquè aquesta serà una edició destacada.

Com en l’edició anterior, un dels 27 menús que es podran degustar és el dels alumnes de l’Escola d’Hostaleria de l’Institut Coll i Rodés. Han preparat un àpat de 15 euros i entre els plats que s’ofereixen hi ha un arròs creat pels mateixos alumnes. Lluïsa Peralta, directora del centre, considera que la participació d’aquests estudiants és molt positiva per la seva formació i el seu futur laboral.

Des de l’Associació de Bars i Restaurants, el seu president, Nino Gómez, destaca que aquesta 19a edició de les jornades de l’arròs suposa una evolució important i que és un aspecte a tenir en compte de cara al 20è aniversari, que arribarà l’any que ve.

Per la seva part, Joan Masó, vicepresident del Gremi d’Hostaleria, creu que les jornades de l’arròs també serveixen per donar visibilitat a l’oferta dels restaurants dels hotels.

A banda de l’aspecte purament gastronòmic, les Jornades de l’Arròs també presenten promocions especials. Com ja s’ha fet en les anteriors edicions, amb la presentació de la factura de cada menú, els clients obtindran una entrada gratuïta als Jardins de Santa Clotilde i dues hores lliures als pàrquings municipals de la vila.

A més, enguany, es posa en marxa un concurs d’Instagram. Els comensals podran penjar una foto relacionada amb les jornades de l’arròs en aquesta xarxa social amb els hastags #mylloret i #gastrolloret. La imatge que tingui més difusió guanyarà un cap de setmana en un hotel de la destinació. A més, també es convida a participar als professionals del sector. Els restauradors que tinguin més mencions a la xarxa guanyaran 200 quilos d’arròs de Pals.

spot_img

El + Vist