14.8 C
Lloret de Mar

Les llegendes de Lloret, segons una dona de mar

Una oportunitat perquè els petits de la casa coneguin la història de Lloret de Mar, a través de llegendes sobre el mar, pirates i corsaris. Això s’explica en les visites teatralitzades que es duen a terme en el Museu del Mar, al llarg del mes d’abril i de maig. Unes visites pensades per a nens […]

Façana del Museu del Mar
Façana del Museu del Mar

Darreres Notícies

Una oportunitat perquè els petits de la casa coneguin la història de Lloret de Mar, a través de llegendes sobre el mar, pirates i corsaris. Això s’explica en les visites teatralitzades que es duen a terme en el Museu del Mar, al llarg del mes d’abril i de maig.

Unes visites pensades per a nens a partir de 5 anys. Passaran una estona amb na Loreto. Mentre espera que la seva germana Carmeta torni de pescar, anirà explicant als petits històries i llegendes que han passat de generació en generació, a través de la tradició oral. Na Loreto, a qui interpreta Anna Mainau, és una dona de mar, que sap ple d’històries i llegendes, la seva germana és molt diferent. La Carmeta, a càrrec de Montse Sala, “ha triat una vida aventurera, es fa pescadora, però no torna i na Loreto pateix, perquè no sap si hi ha mala mar o ha trobat una tonyina molt grossa”.

A les visites s’expliquen històries com la de les petxines o la del molinet màgic. Al Museu del Mar, cada dissabte d’abril i de maig, a partir de les 7 de la tarda. Cal fer reserva prèvia (al telèfon 972 36 44 54). Els menors de 12 anys no paguen.

spot_img

El + Vist