21.6 C
Lloret de Mar

Les llegendes de Lloret, segons una dona de mar

Una oportunitat perquè els petits de la casa coneguin la història de Lloret de Mar, a través de llegendes sobre el mar, pirates i corsaris. Això s’explica en les visites teatralitzades que es duen a terme en el Museu del Mar, al llarg del mes d’abril i de maig. Unes visites pensades per a nens […]

Façana del Museu del Mar, seu de les visites teatralitzades
Façana del Museu del Mar, seu de les visites teatralitzades

Darreres Notícies

Una oportunitat perquè els petits de la casa coneguin la història de Lloret de Mar, a través de llegendes sobre el mar, pirates i corsaris. Això s’explica en les visites teatralitzades que es duen a terme en el Museu del Mar, al llarg del mes d’abril i de maig.

Unes visites pensades per a nens a partir de 5 anys. Passaran una estona amb na Loreto. Mentre espera que la seva germana Carmeta torni de pescar, anirà explicant als petits històries i llegendes que han passat de generació en generació, a través de la tradició oral.

Na Loreto, a qui interpreta Anna Mainau, és una dona de mar, que sap ple d’històries i llegendes, la seva germana és molt diferent. La Carmeta, a càrrec de Montse Sala, “ha triat una vida aventurera, es fa pescadora, però no torna i na Loreto pateix, perquè no sap si hi ha mala mar o ha trobat una tonyina molt grossa”.

A les visites s’expliquen històries com la de les petxines o la del molinet màgic. Al Museu del Mar, cada dissabte d’abril i de maig, a partir de les 7 de la tarda. Cal fer reserva prèvia (al telèfon 972 36 44 54). Els menors de 12 anys no paguen.

spot_img

El + Vist