13.6 C
Lloret de Mar
Les noves pistes

Les noves pistes de tennis i pàdel complementen l’oferta esportiva de Lloret de Mar

En les primeres dues setmanes de funcionament, han tingut una mitjana de 500 usos pel que fa el pàdel i més de 2.000 usos les pistes de tennis.

Les noves pistes

Darreres Notícies

Lloret de Mar complementa l’oferta esportiva de la destinació amb l’obertura de les noves pistes de tennis i pàdel, que es van posar en marxa l’1 de juliol.

L’alcalde, Jaume Dulsat, recorda que el projecte s’emmarca en el Pla Operatiu de Reconversió Turística, de manera que s’ha finançat, en bona part, per la Generalitat. El cost total ha estat del voltant d’un milió d’euros. Dulsat creu que és un pas endavant important.

El nou complex esportiu, situat al costat de la piscina municipal, el formen sis pistes de pàdel i tres de tennis, a més d’una pista multiesportiva. Pel que fa a les pistes de tennis, l’alcalde remarca que són de terra batuda i això atraurà més turistes.

En les primeres dues setmanes de funcionament, han tingut una mitjana de 500 usos pel que fa el pàdel i més de 2.000 usos les pistes de tennis. Les pistes estan obertes cada dia, de dilluns a diumenge, i les pot utilitzar tothom, sense necessitat de ser soci de la Piscina. Tot i així, hi ha avantatges per als socis, ja que el complex es gestiona des de la Piscina, equipament que ja ha superat els 3.000 abonats.

Després de l’entrada en funcionament de les pistes, el proper pas és adequar l’aparcament que hi ha al costat, de 224 places. L’alcalde ha insistit en què buscaran la manera que l’aparcament sigui gratuït per als veïns, però intentaran que hi hagi rotació de vehicles. L’Ajuntament treballa amb la previsió que estigui enllestit a finals d’any.

spot_img

El + Vist