22.6 C
Lloret de Mar

Liar Desire guanya el concurs de música jove Joan Trayter

El grup Liar Desire ha guanyat el concurs de música jove Joan Trayter. La final es va disputar la setmana passada a Figueres i la banda es va imposar davant de 18 formacions. La lloretenca Aida Velázquez, cantant de Liar Desire, explica com que va ser la seva actuació. La banda espera publicar el disc […]

Liar Desire en una actuació
Liar Desire en una actuació

Darreres Notícies

El grup Liar Desire ha guanyat el concurs de música jove Joan Trayter. La final es va disputar la setmana passada a Figueres i la banda es va imposar davant de 18 formacions. La lloretenca Aida Velázquez, cantant de Liar Desire, explica com que va ser la seva actuació.

La banda espera publicar el disc al setembre i, a més, properament té previst obrir una pàgina web.

Liar Desire es va formar el 2011 i actualment compta amb quate integrants, després de la incorporació d’un teclista, que, segons Velázquez, permet donar un toc més modern als temes. L’estil del grup rep moltes influències.

El premi consisteix en mil euros i la possibilitat de gravar als estudis fundats per Joan Trayter, a la memòria del qual està dedicat el concurs.

A Lloret, podrem escoltar Liar Desire el 17 de maig al St. Trop i el 24, a la Nit de les Flors de les Alegries. També tenen programades actuacions a Girona, Blanes, Santa Coloma de Farners i Caldes de Mavella.

spot_img

El + Vist