13.5 C
Blanes
La columna de fum que es veu des de la GI-682. (Bombers).

L’incendi entre Lloret i Tossa confina 20 persones a casa seva en urbanitzacions

El foc, originat per una furgoneta a la Gi-682, mobilitza 44 dotacions de Bombers i obliga a desallotjar vuit cases de les urbanitzacions Font de Sant Llorenç i Serrabrava.

La columna de fum que es veu des de la GI-682. (Bombers).

Darreres Notícies

Els Bombers treballen en l’incendi de vegetació entre Lloret de Mar i Tossa, que a hores d’ara (a les 14h) ha obligat a confinar 20 persones de les urbanitzacions Font de Sant Llorenç i Serrabrava, on s’han desallotjat 8 cases preventivament.

Segons l’alcalde, Jaume Dulsat -desplaçat fins al lloc dels fets- no s’han produït danys personals, que és “la prioritat”, i només es lamenta que s’ha cremat la planta d’una casa.

Les flames han començat poc després d’un quart de 12 del migdia a la GI-682 quan una furgoneta s’ha incendiat, les flames s’han estès pel voral de la carretera i han entrat a la massa forestal. Fins a l’incendi, s’hi havien desplaçat en un primer moment 21 dotacions terrestres i set aèries però poc més tard les dotacions terrestres s’han ampliat a 36 i les aèries a vuit. En concret, un helicòpter de comandament, un de coordinació, quatre bombarders i quatre avions de vigilància i atac.

L’incendi afecta al voltant de 3,2 hectàrees (de les quals, 0,6 són rurals), segons els Agents Rurals.

El Servei Català de Trànsit informa que la carretera GI-682 està totalment tallada, en els dos sentits de la marxa. La circulació es reprendrà, un cop es pugui garantir la seguretat dels vehicles i conductors.

Les flames han anat en ascendent fins a arribar dalt de tot d’una carena, que és on s’estan concentrant els esforços del dispositiu de Bombers. Aquí, al cap de l’incendi, s’estan produint diversos focus secundaris, tot i que el foc ha anat perdent intensitat. En aquests moments, però, tan sols hi ha flama en aproximadament un terç de la superfície afectada pel foc. A la resta, els Bombers estan remullant per evitar revifalles.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist