14.8 C
Lloret de Mar

Lloret acull amb bones valoracions la primera part de l’M&I Experience Tour de MICE

Les jornades van combinar reunions amb rutes de ciclisme amb el Tour de MICE 2019.

El sopar de benvinguda a Sant Pere del Bosc
El sopar de benvinguda a Sant Pere del Bosc

Darreres Notícies

Bones valoracions de la participació del Lloret Convention Bureau (LLCB) a l’M&I Experience Tour de MICE a la Costa Brava. La destinació ha acollit les dues primeres jornades de la cita, que ha reunit 37 directius d’agències d’esdeveniments i organitzadors professionals, juntament amb 49 proveïdors, entre representants de destinacions, agències receptives, allotjaments i espais per acollir grans esdeveniments de la província de Girona.

La directora del LLCB, Montse Belisario, assenyala que sempre és bo poder mostrar de primera mà la destinació i la seva oferta. recorda que l’any passat Lloret ja va poder acollir l’M&I master i que en aquesta ocasió han pogut captar una nova experiència d’aquestes característiques gràcies a l’especialització de Lloret en el cicloturisme de carretera.

En aquesta edició de l’M&I, els assistents han combinat el treball en xarxa, la pràctica de l’esport -amb rutes ciclistes– i la descoberta de la destinació Girona Costa Brava. Un dels principals objectius de l’estada ha estat mostrar l’oferta de reunions i esdeveniments de les comarques gironines.

En aquest sentit, Lloret va obrir la primera jornada amb un sopar de benvinguda a Sant Pere del Bosc, després d’una ruta de preparació i escalfament. El grup es va allotjar al Gran Hotel Monterrey, on l’endemà es va fer una sessió de workshop i un dinar al Nàutic, un dels restaurants de l’establiment.

Les jornades van combinar reunions amb rutes de ciclisme amb el Tour de MICE 2019. La primera etapa va portar als participants des de Lloret fina a Platja d’Aro. El sopar de lliurament de premis d’aquest tour es va fer a Caldes de Malavella.

De cara a la setmana que ve, el Lloret Convention Bureau celebrarà el seu desè aniversari.

spot_img

El + Vist