Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
El sopar de benvinguda a Sant Pere del Bosc

Lloret acull amb bones valoracions la primera part de l’M&I Experience Tour de MICE

Les jornades van combinar reunions amb rutes de ciclisme amb el Tour de MICE 2019.

El sopar de benvinguda a Sant Pere del Bosc

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Bones valoracions de la participació del Lloret Convention Bureau (LLCB) a l’M&I Experience Tour de MICE a la Costa Brava. La destinació ha acollit les dues primeres jornades de la cita, que ha reunit 37 directius d’agències d’esdeveniments i organitzadors professionals, juntament amb 49 proveïdors, entre representants de destinacions, agències receptives, allotjaments i espais per acollir grans esdeveniments de la província de Girona.

La directora del LLCB, Montse Belisario, assenyala que sempre és bo poder mostrar de primera mà la destinació i la seva oferta. recorda que l’any passat Lloret ja va poder acollir l’M&I master i que en aquesta ocasió han pogut captar una nova experiència d’aquestes característiques gràcies a l’especialització de Lloret en el cicloturisme de carretera.

En aquesta edició de l’M&I, els assistents han combinat el treball en xarxa, la pràctica de l’esport -amb rutes ciclistes– i la descoberta de la destinació Girona Costa Brava. Un dels principals objectius de l’estada ha estat mostrar l’oferta de reunions i esdeveniments de les comarques gironines.

En aquest sentit, Lloret va obrir la primera jornada amb un sopar de benvinguda a Sant Pere del Bosc, després d’una ruta de preparació i escalfament. El grup es va allotjar al Gran Hotel Monterrey, on l’endemà es va fer una sessió de workshop i un dinar al Nàutic, un dels restaurants de l’establiment.

Les jornades van combinar reunions amb rutes de ciclisme amb el Tour de MICE 2019. La primera etapa va portar als participants des de Lloret fina a Platja d’Aro. El sopar de lliurament de premis d’aquest tour es va fer a Caldes de Malavella.

De cara a la setmana que ve, el Lloret Convention Bureau celebrarà el seu desè aniversari.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.