13.9 C
Lloret de Mar
Museu del Mar

Lloret celebra avui el Dia Internacional dels Museus

Ho fa amb visites guiades i portes obertes al Museu del Mar, a Es Tint i a Can Saragossa.

Museu del Mar

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Lloret de Mar se suma, aquest dilluns, al dia internacional dels museus. I ho fa de dues maneres: amb visites guiades i portes obertes als principals equipaments museístics de la vila.

Ho ha exposat el regidor de Cultura, Arseni Frigola, que ha explicat que avui dilluns s’ofereixen visites guiades en tres horaris diferents. A dos quarts d’11 del matí, a Can Saragossa. A les 12 del migdia al Museu del Mar i a Es Tint, visita que es repeteix a les 6 de la tarda.

La iniciativa es repeteix demà passat però limitada al Museu del Mar. Ho motiva el  Si avui és el Dia Internacional dels Museus, aquest dimecres arriba la jornada marítima europea. En els dos casos, Lloret s’hi suma obrint les portes i oferint visites guiades als museus de la vila.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.