11.1 C
Lloret de Mar

Lloret commemora el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual aquest dijous

L'Arxiu Municipal projectarà un documental en record del lloretenc Joan Baptista Bernat i Sarró. Serà aquest dijous, a les vuit del vespre, al teatre municipal.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

L’Arxiu Municipal commemora, aquest dijous, el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual. Ho farà amb la projecció d’un documental en record del lloretenc Joan Baptista Bernat i Sarró.

El reportatge fa una retrospectiva dels anys seixanta i setanta, tal com ha apuntat la regidora de l’Arxiu, Lluïsa Baltrons, que recomana a tothom que el vagi a veure.

Fa onze anys, el 2005, la UNESCO va determinar el 27 d’octubre com a Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual. Segons l’acta de proclamació, el cinema i les pel·lícules constitueixen un testimoni important –i sovint únic- del desenvolupament econòmic, polític i social i de la identitat de les persones. Per tot plegat, la regidora considera molt interessant sumar-se a la commemoració. La projecció començarà a les vuit del vespre al teatre municipal.

Reunió sobre el turisme cultural 

D’altra banda, aquest dimecres i dijous representants de Lloret assistiran a una important reunió que se celebra a Lituània sobre turisme i patrimoni cultural.

L’any passat la trobada es va fer a l’Estat espanyol i anteriorment havia estat en països com Àustria, França i Luxemburg. Hi participen tant autoritats nacionals, regionals i locals, com representants d’universitats i professionals del turisme.

 

spot_img

El + Vist