11.4 C
Blanes
Sopar inaugural, ahir dimarts, de Sports & Events al Santa Marta (Lloret Turisme).

Lloret de Mar, epicentre internacional d’especialistes en turisme esportiu

Fins aquest dijous, acull un esdeveniment que posa en contacte venedors i compradors dedicats en aquest tipus d'estades.

Sopar inaugural, ahir dimarts, de Sports & Events al Santa Marta (Lloret Turisme).

Darreres Notícies

Lloret de Mar es converteix aquests dies en l’epicentre internacional del turisme esportiu, amb la presència de prop de 70 compradors que provenen de més de 20 països i estan especialitzats en aquest tipus d’estades. Representen països europeus com Àustria, Bèlgica, Croàcia, Dinamarca, Finlàndia, Itàlia, Noruega, Suïssa, Suècia, Holanda, Regne Unit i Espanya.

Plegats tenen l’oportunitat d’entrevistar-se amb reunions amb una 70a de destinacions i allotjaments especialitzats en turisme esportiu també d’àmbit internacional. Per aquesta trobada, que s’allarga fins aquest dijous, anomenada Sports & Events, Lloret compta amb la participació dels hotels L’Azure, Guitart, Rosamar, Santa Marta, del restaurant Gammarus i l’agència Traveltec.

El regidor de Turisme, Frederic Guich, assenyala que “destinacions de turisme esportiu com Croàcia o Grècia s’han sorprès per l’entorn natural de Lloret per practicar activitats a l’aire lliure, a més de les seves instal·lacions esportives”.

A banda dels dos dies de reunions, els participants disposen d’un programa que inclou la descoberta de la destinació pel que fa l’oferta esportiva, la gastronomia i activitats complementàries per fomentar el contacte entre compradors i venedors. Com el nou tram del camí de ronda, la ruta indiana, l’experiència inmersiva del Castell de Lloret, rutes en bicicleta de carretera i BTT o la cursa d’orientació amb tast de vins al paratge de Sant Pere del Bosc.

Des de l’any 2006, Lloret de Mar està certificada com a Destinació de Turisme Esportiu en les modalitats de futbol, atletisme, ciclisme, natació, esports col·lectius i triatló. Actualment, el municipi disposa de 12 empreses d’allotjament i 2 agències receptives certificades en turisme esportiu per l’Agència Catalana de Turisme, a més de 17 establiments i 2 agències receptives certificades en cicloturisme.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist