9.9 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar ha promocionat la seva oferta de turisme per a congressos en diverses visites comercials

La jornada de visites comercials es va celebrar el passat 18 de febrer a Barcelona, amb una desena de professionals.

Cartell del Lloret Convention Bureau
Cartell del Lloret Convention Bureau

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha promocionat la seva oferta MICE -per a turisme de reunions i esdeveniments– en un seguit de visites comercials, realitzades la setmana passada, a Barcelona. Al llarg de les trobades es van presentar les últimes novetats del Lloret Convention Bureau.

servicios profesionales jimenez

En concret, s’han visitat tres agències (Utterly Events, Beon Worldwide i Prelude Events). L’entitat va donar a conèixer el nou vídeo corporatiu que explica els principals punts forts de la destinació en turisme de negocis, a més de la incorporació d’un nou membre. Es tracta de l’hotel L’Azure, que obrirà les seves portes el pròxim estiu, amb més de 400 habitacions al centre de la vila.

Les obres al nou hotel L’Azure (NRLL)

Ho ha explicat la directora del Lloret Convention Bureau, Montse Belisario, que explica que d’aquesta manera, s’ha volgut reforçar el contacte amb aquestes tres empreses, amb les quals ja s’havia tingut alguna trobada anterior en la participació a fires i altres accions promocionals. A més, s’ha aprofundit en el coneixement de l’especialització de Lloret en turisme MICE.

Montse Belisario també destaca la importància de mantenir el contacte i el treball conjunt amb el mercat català de proximitat.

La jornada de visites comercials es va celebrar el passat 18 de febrer a Barcelona, amb una desena de professionals.

spot_img

El + Vist