17.4 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar es promociona com a seu de congressos i esdeveniments al mercat de proximitat

En les últimes setmanes, l’entitat ha participat en diferents trobades amb professionals del sector a Sevilla, Barcelona i Madrid.

El Convention Bureau, a l'assemblea de MPI.
El Convention Bureau, a l'assemblea de MPI.

Darreres Notícies

El Lloret Convention Bureau promociona l’oferta MICE -d’organització de congressos i esdeveniments– de la destinació en el mercat de proximitat. En les últimes setmanes, l’entitat ha participat en diferents trobades amb professionals del sector a Sevilla, Barcelona i Madrid.

servicios profesionales jimenez

Els passats 8 i 9 de juny, el Convention Bureau es va desplaçar a Sevilla, per participar en el MICE Forum Inside. Ho va fer acompanyat per representants d’Evenia Hotels. Va ser una acció comercial de dos dies amb agències organitzadores d’esdeveniments provinents, especialment, del sud d’Espanya i es van poder tancar una vintena de reunions.

Va anar de la mà dels xefs lloretencs David Gou, del restaurant Studio66, i Jaume Colls, responsable de Personal Xef, tal i com destaca Montse Belisario, directora del Convention Bureau.

https://twitter.com/LloretCB/status/1404517778208477186?s=20

D’altra banda, el Lloret Convention Bureau també ha participat en els últims dies en l’Assemblea Anual de Membres i Junta Directiva de l’associació Meeting Professionals International, en la seva divisió ibèrica. Una trobada que va servir per establir l’estratègia i el pla d’accions de l’entitat pel 2022.

spot_img

El + Vist