16 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar treballa per atraure turisme irlandès

Els representants de la destinació han participat en una fira de Dublin per captar un perfil de "client fidel i familiar".

La ciutat de Dublin, capital d'Irlanda.
La ciutat de Dublin, capital d'Irlanda.

Darreres Notícies

Irlanda compta amb 5 milions d’habitants dels quals la meitat ve de vacances a l’Estat Espanyol però pocs acaben venint fins a Lloret. Per tal d’atraure aquest mercat, els representants de la destinació han participat en un fira de turisme a Dublin, que ha tingut lloc a finals de gener.

servicios profesionales jimenez

La gerent de Lloret Turisme, Eli Keegan, explica que “es tracta d’una nova oportunitat per captar un turista familiar, que busca sol i platja, i que valora molt l’oferta complementària com la cultura i gastronomia”. Afegeix que “és un client fidel a Salou i la Costa Daurada que volem atraure fins a casa nostra”.

Holiday World Show 2
Els representants lloretencs, a la fira de Dublin.

Lloret Turisme ha dut a terme reunions amb diferents operadors turístics com Sunway, el més important del país, que portarà turistes per primera vegada aquesta temporada a Lloret de Mar.

Parlem ara d’una altra acció turística. Lloret de Mar ha participat a la jornada “Greentour, turismo sostenible” que es va fer la setmana passada a Pontevedra. Allà va compartir la seva experiència com a destinació pilot a la taula “Resultats, experiències i lliçons apreses per part de les destinacions pilot del projecte Greentour”, juntament amb altres de les destinacions que formen part del projecte com són Rias Baixas, Camino Lebaniego i Guimarães.

Aquesta iniciativa s’emmarcava en la quarta trobada del consorci Greentour que es va duu a terme els dies 25 i 26 a Pontevedra. El dia 25 es va destinar a l’assemblea interna per tractar l’impacte i els resultats de les dades recollides, el desenvolupament de l’ecoetiqueta, els grups d’interès i el seguiment administratiu del projecte; i el dia 26 es va celebrar aquesta jornada en turisme sostenible adreçada a grups d’empresaris i associacions del sector turístic del territori. Hi varen participar una quarantena de persones.

spot_img

El + Vist