13 C
Lloret de Mar
Miguel Gracia, a la taula informativa d'aquest matí

Lloret En Comú comença la campanya al Pere Torrent per les històriques reivindicacions de l’escola

Entre altres coses, la formació proposta la cessió dels terrenys necessaris a la Generalitat per a la construcció de més centres educatius.

Miguel Gracia, a la taula informativa d'aquest matí

Darreres Notícies

L’Ajuntament organitza Lloret Jove amb el Cinema, un passi de curtmetratges locals

Es farà aquest vespre (20 hores) al Teatre i s'hi estrenaran 'MOLLY. The Strange Life of a Contemporary Artist' i el capítol 2 d''El Negocio'.

S’inaugura ‘Trajectòries’, la nova mostra del Batxillerat Artístic del Coll i Rodés

És una mostra dels treballs de totes les assignatures artístiques de primer i segon de Batxillerat. Es podrà visitar a la Biblioteca municipal fins al 6 de maig.

Gonzalo Silveyra i Christian Rodríguez roden el videoclip de Flowery i James Lover (Diego a ‘La isla de las tentaciones’)

És el nou single de Flowery, titulat 'Descarada'. En menys d'una setmana, ha aconseguit gairebé 300.000 visualitzacions a YouTube.

La Piscina de Lloret ha acollit l’estada de la selecció juvenil de natació d’Eslovènia

El director de la Piscina, Ricard Salinas, destaca que els clubs estrangers tenen moltes ganes de poder venir a entrenar a Lloret, però les restriccions per la pandèmia ho fan complicat.

Sofia Valencia publica el seu segon poemari: ‘Amor, creatividad y alma MERAKI’

És un recull de 57 poemes que ella mateixa explica que són més romàntics que els del primer poemari.

Lloret En Comú ha començat la seva campanya aquest matí amb una taula informativa davant de l’escola Pere Torrent per les històriques reivindicacions d’aquest col·legi i per la problemàtica educativa general que hi ha en aquests moments a Lloret de Mar.

El candidat, Miguel Gracia, ha exposat les seves propostes en matèria d’educació: “La diversificació de cicles formatius i batxillerat; la creació de beques menjador per als estudiants d’ESO de l’Institut Escola; beques per a la compra de llibres i material escolar; més beques per als estudis superiors; cap infant sense escola bressol; i, sobretot, molt important per la problemàtica que tenim en educació i la falta de centres educatius, la cessió dels terrenys necessaris a la Generalitat per a la construcció de més centres educatius; suport extraescolar als infants i joves amb dificultats en els estudis; i treballarem perquè es construeixi un altre centre d’educació especial a la comarca”.

A més, Lloret En Comú també proposa que es puguin adaptar les activitats extraescolars a qualsevol persona que tingui una discapacitat o altres necessitats; dotar les USEE (Unitat de Suport a l’Educació Especial) amb el personal suficient per garantir una educació adequada i de qualitat; i la instal·lació d’estudis superiors a través de la UOC o de la Universitat Internacional a distància.

- Publicitat -

El + Vist

Vacunació de més de 300 persones avui al CAP del Rieral

Al llarg de tot el dia, es vacunaran 360 persones (majors de 79 anys), contactades prèviament per Salut.