10.7 C
Lloret de Mar

Lloret en Comú reclama que es restauri el medalló dedicat a Verdaguer

Des del grup municipal a l'oposició consideren que cal preservar aquesta obra, que està signada per Eusebi Arnau, i que és "patrimoni històric" de Lloret.

Detall del desperfecte al medalló
Detall del desperfecte al medalló

Darreres Notícies

Lloret en Comú demana a l’equip de govern que restauri el medalló dedicat a Mossèn Cinto Verdaguer, ubicat al monument de l’Àngel, a la finca de Sant Pere del Bosc. Des del grup municipal a l’oposició consideren que cal preservar aquesta obra, que està signada per Eusebi Arnau, i que és “patrimoni històric” de Lloret.

servicios profesionales jimenez

Sobre l’estat del medalló, Miguel Gràcia, portaveu del partit, explica que una veïna els va informar dies enrere que algú el va intentar sostreure. Des de Lloret en Comú ho van denunciar a través de les xarxes socials i van avisar a l’equip de govern.

El medalló malmès (Lloret en Comú)

Davant d’aquesta petició, el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, recorda que el medalló ja es va reparar per l’intent de robatori que es va produir fa aproximadament un any. A més, explica que els diferents grups del consistori van visitar el monument per comprovar tots els desperfectes.

El regidor també assenyala que el passat mes de juny es va anunciar que l’Ajuntament estava molt a prop de tancar un conveni amb la propietat. De fet, ja està redactat però queden els últims detalls per tal que en breu es puguin iniciar els treballs de restauració. La intenció és que Sant Pere del Bosc sigui un espai visitable, amb protecció i vigilància, perquè es pugui gaudir del patrimoni lloretenc d’una manera responsable.

spot_img

El + Vist