11.2 C
Lloret de Mar
Mariano Rajoy (Libertad Digital)

Lloret en Comú vol que es derogui la reforma laboral aprovada pel Govern Rajoy

Una reforma que, segons els comuns, ha perjudicat molt la classe treballadora, sobretot pel que fa als convenis laborals. Per això, els comuns presenten una moció al ple d'aquesta tarda.

Mariano Rajoy (Libertad Digital)

Darreres Notícies

Lloret en Comú vol que l’Ajuntament insti el Govern central a derogar la reforma laboral que va aprovar el Govern presidit per Mariano Rajoy. Una reforma que, segons els comuns, ha perjudicat molt la classe treballadora, sobretot pel que fa als convenis laborals. Per això, els comuns presenten una moció al ple d’aquesta tarda.

El portaveu de la formació, Miguel Gracia, explica que l’objectiu és que molts ajuntaments aprovin una moció en la mateixa línia per poder tenir força a l’hora de reclamar al Govern actual que impulsi una nova norma que derogui la reforma laboral dels populars.  

“Volem pressionar el Govern per intentar derogar la reforma laboral que va imposar el Govern de Rajoy amb el suport de CiU i que tant mal ha fet a la classe treballadora”

Miguel Gracia

Per a Lloret en Comú, la nova normativa hauria de continuar la consolidació del creixement i la creació de l’ocupació estable i de qualitat, amb especial atenció a joves i dones, situant aquest objectiu en el centre de les mesures dels Plans de recuperació, transformació i resiliència.

L’ordre del dia compta, en total, amb 18 punts. El ple començarà a les sis de la tarda, a la sala d’actes de l’Ajuntament i, com és habitual, es podrà seguir en directe pels diversos canals de NRLL. 

spot_img

El + Vist