29.6 C
Lloret de Mar
Rètol de la Fira

Lloret es promociona a Moscou a la Fira turística Leisure

Representants lloretencs es troben aquests dies a Moscou, per participar en una de les fires turístiques més importants del mercat rus. La Leisure -aquest és el nom del certamen- es duu a terme cada setembre per a fer balanç de la temporada i copsar les tendències per a l’any següent. En aquest cas, tour-operadors i […]

Rètol de la Fira

Darreres Notícies

Representants lloretencs es troben aquests dies a Moscou, per participar en una de les fires turístiques més importants del mercat rus. La Leisure -aquest és el nom del certamen- es duu a terme cada setembre per a fer balanç de la temporada i copsar les tendències per a l’any següent.

En aquest cas, tour-operadors i destinacions valoren la davallada de visitants russos a l’estranger. I és que aquest estiu han vingut a la destinació menys dels que hi havia previstos. Maurici Carbó, gerent de Lloret Turisme.

Pel que fa al balanç del 2014, la conclusió més evident és que ha estat un estiu força irregular. I que encara és aviat per parlar de com pot anar el 2015.

Lloret està present a la fira de Moscou a través del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona. No hi ha empresaris. La presència de la destinació és, per tant, només institucional. Al llarg del certamen, els representants es reuneixen amb tour-operadors, agents de viatges i professionals del sector.

Lloret es desplaça cada any a Rússia per participar a les dues fires de referència del país: aquesta, la Leisure, que es fa al final de l’estiu, i la MITT, que tindrà lloc el mes de març.

spot_img

El + Vist