Dimecres, 3 març 2021
10 C
Lloret de Mar
Jaume Dulsat, entrevistat a FITUR

Lloret rebrà aquest dijous el certificat de ‘Destinació Turística Intel·ligent’

Jaume Dulsat, entrevistat a FITUR

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Lloret de Mar es convertirà en una Destinació Turística Intel•ligent. En el marc de FITUR, la Fira Internacional de Turisme que se celebra aquesta setmana a Madrid, demà dijous el municipi rebrà un certificat de SEGITTUR, la Societat Espanyola de Gestió i Innovació de les Tecnologies Turístiques.

L’acord s’ha aconseguit arran de la visita d’un grup de consultors d’aquesta societat a la vila fa uns mesos. Ho ha avançat l’alcalde, Jaume Dulsat. A través d’aquest certificat, Lloret fomentarà la investigació, implementació i difusió de projectes innovadors de base tecnològica dirigit a l’aprofitament turístic de la ciutat.

El certificat s’entregarà a FITUR, la primera fira turística de l’any, on el sector està percebent bones sensacions de cara a la propera temporada. Dulsat argumenta, per exemple, que es preveu una lleugera recuperació del mercat rus. També ho ha apuntat el president del gremi d’hotelers, Enric Dotras, que afegeix altres indicadors que donen peu a l’optimisme.

Dotras també fa una valoració positiva de l’aposta per convertir Lloret en una destinació turística intel•ligent. Al respecte, ha assenyalat que al Fòrum Exceltur, celebrat aquest dimarts, vigília de FITUR, es van exposar moltes idees per aprofitar les noves tecnologies i creu que cal treballar fort en aquest àmbit.

FITUR està dedicada als professionals fins divendres, mentre que el cap de setmana obrirà les portes al públic final.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.