16.6 C
Lloret de Mar

Lloret Turisme torna de la fira ‘Fahrrad & WanderReisen’ d’Stuttgart amb molt bones sensacions

La fira s'ha celebrat aquest cap de setmana i les demandes principals han estat per a l'oferta per practicar ciclisme de carretera.

La fira Fahrrad & WanderReisen
La fira Fahrrad & WanderReisen

Darreres Notícies

Bones valoracions de la participació de Lloret Turisme a la fira “Fahrrad & WanderReisen” d’Stuttgart, a Alemanya, aquest cap de setmana. Ho confirma la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, que afegeix que les demandes principals eren per a l’oferta per practicar ciclisme de carretera.

A la fira, hi han participat més de 340 expositors de 17 països, amb l’assistència de 40.000 persones interessades en el cicloturisme. Lloret hi ha estat present per tercera vegada amb l’espai de la marca Catalunya, amb la companyia d’altres empreses i destinacions del territori com Cambrils, els Pirineus o Costa de Barcelona.

Elizabeth Keegan creu que aquesta fira és molt interessant per a Lloret donada l’aposta que ha fet la destinació en la promoció del cicloturisme.

Des de Lloret Turisme, en aquest 2019 continuaran endavant amb el programa “Lloret Nature”, impulsat fa dos anys, amb noves propostes per descobrir el patrimoni natural i cultural de la vila. De fet, gràcies a la plataforma d’intel·ligència turística “Mabrian”, es coneix que l’oferta de turisme actiu i naturalesa se situa entre els cinc productes amb més interès i que aporten més satisfacció entre els visitants de la destinació.

Pel que fa al mercat alemany, és el tercer més important per Lloret, per darrera del nacional i el francès. Al llarg del 2017, es van registrar prop de 90.000 viatgers.

spot_img

El + Vist