1.7 C
Lloret de Mar
Els Encantats, millor carrossa 2018

Els lloretencs Encantats i Welcome, millor carrossa i millor comparsa a la rua 2018

La millor composició de carrossa també va ser per als Encantats i el premi a la gresca el va guanyar la colla Conya Marinera.

Els Encantats, millor carrossa 2018

Darreres Notícies

Els Encantats són els grans guanyadors del Carnaval d’aquest any. La colla s’ha endut el primer premi en la categoria general de carrosses, així com en la categoria de Lloret, i també el premi a la millor composició de carrossa. En comparses, els millors han estat els també lloretencs Welcome. Com sempre, la rua s’ha fet dissabte a la tarda i diumenge al migdia, amb unes 1.500 persones desfilant, de 15 carrosses i 5 comparses.

Són els principals guardons que s’han entregat aquest diumenge a la nit, després de tres dies farcits de concursos. El regidor, Albert Robert, remarca que els guanyadors hagin estat, després de molt de temps, una colla de Lloret. De fet, també el premi a la gresca s’ha quedat a la vila, ja que ha anat a mans de la colla Conya Marinera; un grup format per poca gent, però molt marxosa.

En la categoria de carrosses, el segon i tercer classificat han estat les colles de Tossa Els Guapus i Canya i Conya, respectivament. La segona millor de Lloret ha estat la de Forçame, de Junts Contra l’AME. En comparses, monopoli lloretenc, ja que La Mainada de Lloret ha quedat en segon lloc, i Xauxa i Disbauxa, tercers.

Pel que fa a la resta de concursos, en el de disfresses en el lloc de treball, la Casa de Cúllar ha quedat en primera posició, seguida de la Pastisseria Alarcón i el Centre d’Estudis de Llengües. El millor carrer comercial ha estat el Mercat Municipal i en la categoria de dependències municipals, els millors han estat la secció d’esports. Les millors llars d’infants han estat Els Vailets i La Marinada, primers i segons, respectivament.

Al concurs de disfresses al carrer, en la categoria general el pòdium l’han conformat el Depredador, el Xef i Las Sombrereras Locas, mentre que en infantil, els guanyadors han estat la Família Maya, en Biel el Pirata i Super Xocnis.

El Carnaval a Lloret es tanca aquest dimecres, amb l’enterrament de la sardina a càrrec del Xino-Xano. El regidor convida a tothom a assistir-hi vestit de dol.

El Carnaval de la Costa Brava sud seguirà l’últim cap de setmana de febrer amb la desfilada a Tossa de Mar, sota el títol de la ressaca del Carnaval.

spot_img

El + Vist