10.8 C
Lloret de Mar

L’oci nocturn podrà ampliar l’horari a partir de la mitjanit de dimecres a dijous

Els locals tindran mitja hora per desallotjar els espais a partir de les 3AM. La mascareta és obligatòria quan no es consumeixi i no es permet el ball.

Un cambrer amb mascareta de l'oci nocturn (Bumper's DIsco).
Un cambrer amb mascareta de l'oci nocturn (Bumper's DIsco).

Darreres Notícies

L’oci nocturn podrà ampliar l’horari a partir de la mitjanit de dimecres a dijous, però només els espais a l’exterior i fins a les tres de la matinada. Així ho ha decidit el Procicat.

En aquest sentit, els locals d’oci tindran mitja hora per desallotjar els espais a partir de les tres de la matinada. La mascareta és obligatòria quan no es consumeixi i no es permet el ball.

L’anunci es valora en  termes positius des de Lloret. L’alcalde, Jaume Dulsat, argumenta que “l’oci nocturn és un dels sectors que més ha patit la pandèmia, ara es fa un pas endavant per regularitzar l’activitat”.

“És una bona notícia que ens hauria agradat que arribés abans, a l’estiu”

Jaume Dulsat

La Generalitat informa que s’ha proposat un horitzó proper per poder obrir els espais interiors, amb la possibilitat de fer servir el certificat Covid, sempre que la situació epidemiològica ho permeti. Segons les patronals, aquesta data seria a partir del 15 d’octubre i es permetria fer servir la pista de ball amb un aforament limitat.

L’obertura es justifica per una millora en els indicadors sanitaris de la pandèmia, tot i que no s’arriben a alguns dels requisits marcats per Salut, com baixar del llindar dels 100 crítics a les UCI o arribar al 80% de la població vacunada.

La restauració també amplia horaris fins a la una de la matinada, amb mitja hora per desallotjar. Fins ara podien obrir fins a dos quarts d’una, tot i que es continua mantenint l’aforament de 10 persones a l’exterior i 6 a l’interior.

spot_img

El + Vist