24.3 C
Lloret de Mar
Quim Teixidor, amb l'obsequi rebut

L’oposició ret homenatge a Joaquim Teixidor pels seus 10 anys com a Síndic de la Ciutadania

Atès que Teixidor no ha pogut presentar la memòria del 2022 al ple municipal, l'oposició ha organitzat un acte perquè pogués fer un últim balanç de tots els anys en el càrrec.

Quim Teixidor, amb l'obsequi rebut

Darreres Notícies

Els grups de l’oposició han fet un reconeixement a Joaquim Teixidor pels seus deu anys com a Síndic de la Ciutadania de Lloret de Mar. Atès que Teixidor no ha pogut presentar la memòria del 2022 al ple municipal, Ciutadans, Força Lloret i la regidora no adscrita Marina Nicolàs han organitzat un acte perquè pogués fer un últim balanç de tots els anys en el càrrec.

Joaquim Teixidor, que ha rebut una figura de la silueta de Lloret, s’ha mostrat molt agraït pel reconeixement, però ha lamentat que no s’hi hagin sumat tots els partits amb representació municipal.

“Em sap greu que hagi sigut un acte tan forçat, crec que he sigut una persona que ha anat de cara sempre i vull agrair a l’oposició que pensessin en mi i em sap greu pels que no hi han pensat”

Joaquim Teixidor

Teixidor ha repassat algunes de les actuacions més destacades que ha fet durant aquests deu anys, algunes amb resultat positiu, com el retorn a una clienta d’uns diners invertits en preferents en un banc, i d’altres amb resultat negatiu, com ara la no escolarització d’una nena en una escola de Lloret.

Durant aquesta dècada, considera que ha estat una persona treballadora i transparent, que sempre ha vetllat pel que creia que era millor per la ciutadania i que ha anat de cara amb tots els partits polítics. Les relacions amb l’equip de govern, ha explicat, havien estat bones fins que va ser molt crític amb el radar de l’avinguda Vila de Blanes.

L'acte de reconeixement al Síndic de la Ciutadania
L’acte de reconeixement a Joaquim Teixidor

Tal com ha explicat Quim Teixidor, l’equip de govern va denegar-li la possibilitat de presentar la memòria en un ple perquè va presentar la instància fora de termini. No obstant això, l’exsíndic assegura que desconeixia que hagués de fer el tràmit abans de finalitzar l’any i, de fet, mai no ho havia fet i sempre havia pogut fer la presentació.

En aquest sentit, no creu que sigui un càstig pel que va dir sobre el radar, però sí que considera que la proximitat de les eleccions municipals poden haver influït en la decisió.

“Entenc que hi ha molts interessos electorals en aquests moments i potser tenien por que es recordés que es van posar 17.000 multes, que són moltes multes i, realment, si ells van rectificar vol dir que ho van fer malament des del principi”

Joaquim Teixidor

A l’acte d’aquest dimecres al vespre a la Biblioteca, Joaquim Teixidor ha rebut forts aplaudiments del públic. Entre els assistents, hi havia l’actual Síndic, David Tejero, així com representants de diferents llistes electorals per a les eleccions del proper 28 de maig.

spot_img

El + Vist