15.1 C
Lloret de Mar

L’Orquestra Jove de la Selva oferirà un concert aquest diumenge al Teatre de Lloret

Han preparat un repertori inspirat en el jazz dels anys 30, amb una barreja de vent i corda amb diverses peces cantades. Aquest diumenge (18 hores).

Orquestra Jove de la Selva
Orquestra Jove de la Selva

Darreres Notícies

L’Orquestra Jove de La Selva actuarà aquest diumenge a Lloret, en una sessió que comptarà amb un repertori inspirat en el jazz dels anys 30, amb una barreja de vent i corda que també tindrà diverses peces cantades.

Pujaran a l’escenari 35 joves músics que tenen entre 15 i 20 anys que han preparat un homenatge a Aretha Franklin, amb peces de la cantant nord-americana, que d’aquí a tres mesos farà un any que va morir. A més, hi haurà altres cançons molt reconegudes com Bohemian Rhapsody de Queen. El director de l’orquestra, Toni Miralpeix, explica que serà una actuació amb un repertori molt variat.

Segons Toni Miralpeix, l’Orquestra Jove de la Selva és una orquestra peculiar i per això les seves funcions també són peculiars i adreçades a un públic molt ampli.

L’Orquestra Jove de La Selva, que està a punt de celebrar els 20 anys, ofereix una formació musical als joves estudiants que, pel seu nivell, encara no tenen cabuda en les orquestres professionals. A més, treballa per despertar l’interès dels infants per la música i la promoció de les composicions catalanes.

Cada any organitza un concert a Lloret amb una de les seves formacions. Aquest any, la funció anirà a càrrec de la formació de vents amb algunes cordes, que actuaran aquest diumenge a les sis de la tarda, al teatre municipal. El preu de les entrades és de 3 euros.

spot_img

El + Vist