4.2 C
Blanes
Marxa de Torxes 2015

La Marxa de Torxes comptarà amb la col·laboració de la cobla La Bisbal Jove

La cobla és l'encarregada de l'audició d'aquest dissabte a la plaça de la Vila i col·laborarà amb l'acte reivindicatiu que organitza Lloret per la Independència.

Marxa de Torxes 2015

Darreres Notícies

La Marxa de les Torxes d’aquest 10 de setembre cau en dissabte i, per tant, comptarà amb la col•laboració de la cobla La Bisbal Jove, que és l’encarregada de l’audició d’aquesta setmana a la temporada de sardanes de Lloret. Ho ha explicat la coordinadora de Lloret per la Independència, Anna Maria Boix, que convida a tothom a assistir a l’acte.

La convocatòria és a dos quarts de deu de la nit a la Roca d’en Maig per fer el repartiment de les torxes i, a les deu, sortirà la marxa des de la Dona Marinera. Els participants portaran també una estelada gegant per hissar-la a la plaça de la Vila, on es farà la lectura del manifest i hi haurà l’audició de sardanes.

Cal afegir que aquest dissabte, durant tot el dia, la secció local de l’ANC serà a la plaça de l’església per informar la ciutadania de la Diada. I de cara a aquest diumenge, Lloret per la Independència ha organitzat dos autocars per anar a Salt, on es farà una de les cinc concentracions descentralitzades. Anna Maria Boix és optimista i espera que aquesta sigui l’última Diada reivindincativa.

La coordinadora de Lloret per la Independència insisteix en què el millor és que les persones que vulguin anar a la concentració de Salt ho facin amb autocar o bé aplegant el màxim nombre possible de persones en un mateix vehicle per evitar el col•lapse a la ciutat del gironès.

Els interessats en reservar tiquet s’han d’espavilar perquè en queden pocs. El preu és de vuit euros i es pot encarregar a la paradeta de dissabte. També ERC ha organitzat dos autocars que sortiran de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist